Sociale Angst Coach Podcast!🎙

Ep 29: Word of ben jij gepest? Dan is deze podcast écht iets voor jou!

September 21, 2021

Als kind zijnde ben ik vroeger jarenlang gepest! Dat is een van de redenen geweest dat ik op latere leeftijd een sociale angst heb ontwikkeld.

Nu, zoveel jaar later en tal van trainingen en opleidingen verder, weet ik nu hoe dit kwam. En geef ik deze kennis graag aan jou en mijn coaching cliënten door! Maar ook aan kinderen die naar mij toe komen, omdat ze op school gepest worden.

Met alle gevolgen van dien!

En dit is een probleem wat ik graag voorgoed voor je wil oplossen❗❗❗

Daarom vertel ik in deze podcast hoe ik het pesten op school en op de werkvloer heb weten te stoppen.

Dus ben jij net als ik vroeger gepest en heb jij hier nu dagelijks nog steeds last van? Of word je misschien op dit moment op school of op je werk gepest?

Dan is dit een super waardevolle podcast aflevering voor je❗❗

Ik wens je weer heel veel luister plezier met deze podcast. 🎧

Groetjes, Remko

PS Ben je na het beluisteren van deze podcast benieuwd hoe je plaatjes en filmpjes in je hoofd kunt maken, zodat je voortaan gemakkelijker met lastige situaties kunt omgaan? Beluister dan deze podcast en ontdek wat voor verschil dat dit jou gaat brengen❗❗❗

PPS Wist je dat ik sinds kort ook mijn eigen YouTube kanaal heb? Regelmatig plaats ik ook waardevolle coaching video's, waarin ik ook mijn tps, tricks & inzichten met je deel! En wil jij voortaan de eerst zjn die op vrijdag een melding krijgt als ik weer een nieuwe video heb geplaatst? 

🔔 Abonneer jezelf dan even op mijn YouTube kanaal door hier te klikken❗❗

Podbean App

Play this podcast on Podbean App