Sociale Angst Coach Podcast!🎙

Ep 33: Wat te doen bij mis communicatie aan de kassa?

October 25, 2021

Het is je de laatste weken misschien al opgevallen dat het wat was stil is rondom mij? Dat ik ook wat minder actief ben op social media, dat ik vorige week ook geen nieuwe YouTube video heb geplaatst, maar niks is minder waar!

Want achter de schermen ben ik heel druk bezig met het uitwerken van hele toffe nieuwe dingen die er binnenkort staan te gebeuren! En daar gaat heel veel tijd en energie in zitten om dat uit te werken.

Dus vandaar dat je de laatste weken wat minder van mij hoort.

Maar... omdat ik niks liever doe dan jou helpen met het doorbreken van je sociale angst heb ik om die reden wél een super waardevolle podcast voor je opgenomen over:

"Wat te doen bij mis communicatie aan de kassa?"

Want heb je het wel eens meegemaakt dat je iets aan de caissière vroeg, maar dat die persoon iets verkeerd aan jou uitlegde, waardoor jij er niks meer van begreep en jij je daardoor ongemakkelijk begon te voelen?

In deze podcast leg ik je uit hoe je dat het beste kunt aanpakken, waardoor je voortaan de schuld minder snel bij jezelf gaat zoeken.

Ik wens je daarom weer heel veel luister plezier met deze podcast! 🎧

Groetjes, Remko

 

PS Heb je vaak last van een negatief plaatje of filmpje in je hoofd, wat jou vervolgens in tal van situaties blokkeerd? Speciaal daarvoor heb ik een nieuwe Mini Training voor je gemaakt, waarmee jij je zelfverzekerd gaat voelen, zonder jaren therapie te hoeven volgen!

Is dit iets voor jou? En wil jij weten hoe je voortaan een negatieve gedachten of een blokkade razendsnel gaat kunnen omdraaien?

Meld je dan hier even aan voor deze GRATIS video! 

Daarmee heb je één van de belangrijkste 'tools' in handen voor het succesvol doorbreken van je sociale angst!

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App